Prijzen en podia

Op de Faluintjesjogging valt er heel wat te winnen!

Dankzij jouw deelname kunnen we heel wat kindjes blij maken. Elk jaar schenken we onze winst namelijk weg aan een plaatselijk goed doel. Je mag fier zijn op jezelf, en is dat geen heerlijk gevoel? Eerste beloning: check!

De tweede beloning krijg je al tijdens de wedstrijd. Want wie kan zeggen dat hij al op het domein van het Waterkasteel heeft gelopen? Speciaal voor de Faluintjesjogging zet het Waterkasteel zijn poorten open. Graag gedaan!

Heb je de wedstrijd uitgelopen? Proficiat! De voldoening achteraf krijg je alvast gratis en voor niets. Maar loop daarna nog niet te ver. Geniet nog van een hapje en een drankje en laat die spieren even rusten. De kans is namelijk heel groot dat je niet met lege handen naar huis gaat.

Eerst en vooral belonen we alle lopers graag met een mooi gevuld prijzenzakje. In de prijzenzak zal je onder meer een onvervalste Faluintjesjogging-T-shirt terugvinden, dankzij één van onze hoofdsponsors, Maeskes Roem. Ga met je nummer naar de prijzenstand om je prijs in ontvangst te nemen.

Daarna zetten we uiteraard ook graag de snelste lopers in de bloemetjes. (Bij wijze van spreken natuurlijk – de mannen verrassen we graag met een vloeibaardere prijs.) De eerste drie vrouwen en de eerste drie mannen van de 5 km én van de 10 km mogen het podium beklimmen.

Dat de Faluintjesjogging zich ook graag op de kaart zet als lokaal evenement, bewijzen we door nóg een prijs uit te reiken en dat aan de eerste drie mannen en de eerste drie vrouwen van de Faluintjesgemeenten (Moorsel, Meldert, Herdersem en Baardegem). Wie weet behoor jij wel tot één van de drie snelste lopers uit onze Faluintjesgemeenten? Alles is mogelijk!

Nadat alle prijzen zijn uitgereikt, houden we ten slotte ook nog een tombola. Doe je mee voor de sfeer of omdat het kriebelt (want dan moet je sporten), dan kan je toch nog mooie prijzen winnen op de tombola. De voorbije jaren werd bijvoorbeeld een fluovestje ter waarde van 60 euro of een smartphone verloot.

Als dat geen goede redenen zijn om deel te nemen aan de Faluintjesjogging? Dat denken we ook!