Faluintjes Trail News

 • [BREAKING NEWS: Faluintjes-trail verplaatst naar 14/02/21] ??‍♂️?‍♀️ (10/23/2020) by Lesley Cools

  Gezien de huidige situatie en de daar bijhorende verscherpte maatregelen hebben wij vandaag de pijnlijke beslissing moeten nemen om onze trail op 22/11/20 niet te laten doorgaan.

  Dit gezegd zijnde, willen wij nog niet abrupt overgaan tot een complete annulatie van onze wedstrijd maar hebben we ervoor gekozen om de datum te verleggen naar het voorjaar van 2021. Wij hopen met jullie mee dat we tegen dan het COVID virus meer onder controle hebben gekregen waardoor niets nog onze sportieve uitdaging in de weg kan staan.

  Noteer dus alvast ? 14/02/21 in jullie agenda, volg onze pagina voor meer info en blijf vooral gezond en in beweging!

  Hopelijk tot dan!

 • UPDATE inschrijvingen Faluintjes Trail (10/17/2020) by Lesley Cools

  Wij weten dat jullie allemaal op hete kolen zitten, “Wanneer gaan die inschrijvingen open!”. Zo’n enthousiasme daar kunnen wij als organisatie alleen maar heel blij mee zijn!

  Normaal zouden de inschrijvingen vandaag starten, maar we vragen jullie nog een weekje geduld te hebben. Aangezien het overlegcomité pas in de loop van de komende week beslist of er bijkomende maatregelen nodig gaan zijn voor sportevenementen. Wachten wij voorlopig deze beslissing af, alvorens we de inschrijvingen effectief gaan openen.

  Ondertussen kunnen jullie natuurlijk verder blijven trainen, en blijven wij ons event verder voorbereiden. Zo is ondertussen het parcours uitgestippeld. Meer info vinden jullie op onze website.
  https://www.faluintjes-jogging.be/info-voor-de-trail-lopers/

 • 2e Faluintjestrail ! (9/19/2020) by Lesley Cools


  Beste sportievelingen uit de Faluintjesgemeenten en ver daarbuiten

  De nazomer nodigt uit om ook dit weekend opnieuw de loopschoenen aan te trekken. En wij van de organisatie van de Faluintjestrail willen jullie alvast extra motiveren om dat effectief te doen, want …. De knoop is doorgehakt: we gaan voluit voor een tweede editie van onze trail!

  Uiteraard zullen we met heel wat extra’s rekening moeten houden in deze rare tijden. Maar als we de toestemming krijgen van de verschillende instanties, zullen wij er alles aan doen om onze geslaagde eerste editie van vorig jaar nog eens te herhalen.

  Verdere info volgt snel, maar hou ondertussen zondag 22 november 2020 vrij in jullie agenda! En hou onze Facebookpagina zeker in de gaten: het aantal deelnemers zou gezien de omstandigheden beperkt kunnen zijn en dan verzeker je je het best zo snel mogelijk van een plaatsje.

  Zoals afgesproken dan: een sportief weekend gewenst en tot binnenkort aan de start van de Faluintjestrail!

 • Beste lopers en sympathisanten, bedankt! (11/26/2019) by Lesley Cools

  Beste lopers en sympathisanten.
  Onze eerste Faluintjestrail zit erop! Jullie hebben ongetwijfeld alle foto’s al zien verschijnen, en het moet gezegd: wat hadden wij zondag een mooi publiek! 😉
  We willen jullie graag heel erg bedanken voor jullie aanwezigheid!
  Dankzij jullie kunnen wij onze goeie doelen een extra financieel duwtje in de rug geven.

  We willen daarnaast nog een laatste keer jullie hulp vragen. Aangezien het zondag de allereerste keer was dat wij een trail organiseerden, zullen er zeker nog schoonheidsfoutjes in zitten. Hebben jullie een verbeterpuntje gespot, wil je graag iets kwijt over het parcours of de organisatie, laat het ons dan zeker weten! Je kan ons altijd een berichtje sturen.
  Nogmaals bedankt!

 • Foto’s Faluintjes Trail 2019 (11/26/2019) by Lesley Cools

  Alle foto’s van onze trail zijn terug te vinden via de Event pagina op onze Facebook.