Faluintjes Jogging News

 • Ook dit jaar geen Faluintjesjogging… (5/21/2022) by Lesley Cools

  De afgelopen maanden hebben wij er alles aan gedaan om na 3 jaar eindelijk opnieuw onze Faluintjesjogging te organiseren. Twee weken geleden kregen wij echter het spijtige nieuws dat ons dossier niet werd goedgekeurd.

  Er werd ons gevraagd om een aantal dingen te wijzigen, maar na rijp beraad hebben wij met spijt in het hart moeten vaststellen dat we hierdoor niet meer in staat zijn om op korte termijn de Faluintjesjogging op een veilige en kwalitatieve manier te organiseren.

  Wij wensen ons hiervoor uitvoerig te excuseren bij al onze sponsors, goede doelen, mensen die zouden deelnemen,…

  Mensen die reeds waren ingeschreven zullen uiteraard hun volledige inschrijvingsgeld terugbetaald krijgen en we hopen jullie in de toekomst allemaal terug te mogen verwelkomen.

  Indien er toch nog vragen zijn, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

 • 7de editie komt eraan! (3/13/2022) by Lesley Cools

  3 jaar hebben jullie er moeten op wachten, maar eindelijk is het zover.
  Naar goede gewoonte mag je de eerste zondag van juni (5 juni 2022) opnieuw in je agenda noteren voor een nieuwe editie van de Faluintjesjogging!

  En naar even goede gewoonte gaat onze opbrengst naar lokale verenigingen die zich inzetten voor onze jeugd!

 • Annulatie van onze Faluintjesjogging (4/9/2020) by Sanne Van Biesen

  Beste sportievelingen

  We hebben beslist om de Faluintjesjogging van 7 juni 2020 niet te laten plaatsvinden. Het is nog heel onzeker hoe de coronamaatregelen er dan gaan uitzien. Bovendien kunnen we door de lockdown light de jogging niet voorbereiden.

  We hadden jullie heel graag dit jaar weer gezien aan de start van onze jogging. Maar zoals het gezegde luidt: het is geen afstel, maar uitstel. We focussen ons op de trail die in november 2020 zal plaatsvinden en volgend jaar zijn we er sowieso opnieuw, voor de editie 2021!

  Hou jullie goed! En misschien spotten we jullie wel in de Faluintjesgemeenten met een van onze T-shirts aan 😉

 • Er komt weer een nieuwe editie aan! (12/18/2019) by Lesley Cools

  Naar goede gewoonte mag je de eerste zondag van juni (7 juni 2020) opnieuw in je agenda noteren voor een zo mogelijk nog leukere editie van de Faluintjesjogging! Wist je dat we al aan ons 7e jaar toe zijn? (Say whaaaat?!)

  En naar even goede gewoonte schenken we onze winst aan een goed doel. De basisscholen van Moorsel, de jeugdharmonie en de gezinsbond schenken we in 2020 graag een envelopje met een centje.

  Het komende jaar verschilt lichtjes van de vorige jaren. We hebben namelijk nu ook de winst van onze Faluintjestrail die we kunnen verdelen. Nogmaals heel erg bedankt aan alle lopers van de Faluintjestrail om dat mee mogelijk te maken!

 • De resultaten zijn er! (6/3/2019) by Lesley Cools

  Gisteren hingen de resultaten al uit aan de sporthal, maar vandaag kan je ze ook online terugvinden.

  Proficiat aan alle lopers! Het was een immens warme dag, maar iedereen heeft het beste van zichzelf gegeven. Applausje voor julliezelf!