Faluintjes Jogging News

 • De resultaten zijn er! (6/3/2019) by Lesley Cools

  Gisteren hingen de resultaten al uit aan de sporthal, maar vandaag kan je ze ook online terugvinden.

  Proficiat aan alle lopers! Het was een immens warme dag, maar iedereen heeft het beste van zichzelf gegeven. Applausje voor julliezelf!

 • Nieuw! Nieuw! Nieuw! (5/18/2019) by Sanne Van Biesen

  Beste sportievelingen

  Jullie mening is tot bij ons geraakt. We hoorden dat niet iedereen de kasseistrook uit het parcours van de 11km een goed idee vond. We hebben daarom met de organisatie meteen de koppen bij elkaar gestoken en ons parcours een beetje aangepast.¬†Klik hierboven op ‘Praktisch’ en klik door naar ‘Parcours’ om de wijzigingen in het parcours te zien.

  Nu wel tot zondag 2 juni 2019? ūüėČ

 • Het komt alsmaar dichterbij (4/7/2019) by Sanne Van Biesen

  En dat betekent dat we je graag goed op de hoogte houden van alles wat je moet weten.

  • Neem zeker een kijkje op deze website bij de praktische informatie. Je vindt er terug hoe je kan inschrijven, wat de prijs is, welke afstanden we hebben, enzovoort.
  • Zet je op aanwezig op ons Facebookevenement. We¬†posten daar regelmatig belangrijke nieuwtjes. Zo blijf je up-to-date.
  • Wil je reclame maken bij je familie of vrienden? Gebruik dan zeker onze¬†flyer:

  flyer 2019vFINAL_Pagina_1flyer 2019vFINAL_Pagina_2

  Tot binnenkort!

 • De nieuwe afstanden zijn er (1/31/2019) by Sanne Van Biesen

  Warm je spieren maar al op, want binnen 122 dagen vindt de belangrijkste activiteit uit je agenda eindelijk plaats. We horen het je al denken: oef, nog maar 122 dagen.

  En er is nog meer goed nieuws: de afstanden liggen vast. Op 2 juni kan je kiezen voor een korte toer (5 km) of een lange toer (11,5 km). We brengen je langs enkele nieuwe plekjes in Moorsel, zodat je naast afzien toch ook een beetje kan genieten van het uitzicht.

  Hou zeker onze facebookpagina in het oog, want daar posten we regelmatig nieuws op. Tot binnen enkele maanden!

 • De Faluintjesjogging 2019 is er klaar voor! (11/1/2018) by Sanne Van Biesen

  Terwijl de meesten zich al aan het nestelen zijn voor de aankomende winter, is de organisatie achter de Faluintjesjogging naarstig in de weer om de editie van 2019 voor te bereiden. Wij tellen nu al af naar zondag 2 juni 2019, om jullie opnieuw een onvergetelijke jogging te laten beleven.

  Voor deze editie hebben we geput uit onze eerdere goeie doelen. We beginnen weer van voren af aan en kiezen – net zoals vijf jaar geleden, bij onze eerste jogging – voor de Moorselse jeugdbewegingen: chiro Moorsel en de KLJ Moorsel.

  Zet onze datum alvast in je agenda. Tot 2 juni 2019!