Faluintjes Jogging News

 • Annulatie van onze Faluintjesjogging (4/9/2020) by Sanne Van Biesen

  Beste sportievelingen

  We hebben beslist om de Faluintjesjogging van 7 juni 2020 niet te laten plaatsvinden. Het is nog heel onzeker hoe de coronamaatregelen er dan gaan uitzien. Bovendien kunnen we door de lockdown light de jogging niet voorbereiden.

  We hadden jullie heel graag dit jaar weer gezien aan de start van onze jogging. Maar zoals het gezegde luidt: het is geen afstel, maar uitstel. We focussen ons op de trail die in november 2020 zal plaatsvinden en volgend jaar zijn we er sowieso opnieuw, voor de editie 2021!

  Hou jullie goed! En misschien spotten we jullie wel in de Faluintjesgemeenten met een van onze T-shirts aan 😉

 • Er komt weer een nieuwe editie aan! (12/18/2019) by Lesley Cools

  Naar goede gewoonte mag je de eerste zondag van juni (7 juni 2020) opnieuw in je agenda noteren voor een zo mogelijk nog leukere editie van de Faluintjesjogging! Wist je dat we al aan ons 7e jaar toe zijn? (Say whaaaat?!)

  En naar even goede gewoonte schenken we onze winst aan een goed doel. De basisscholen van Moorsel, de jeugdharmonie en de gezinsbond schenken we in 2020 graag een envelopje met een centje.

  Het komende jaar verschilt lichtjes van de vorige jaren. We hebben namelijk nu ook de winst van onze Faluintjestrail die we kunnen verdelen. Nogmaals heel erg bedankt aan alle lopers van de Faluintjestrail om dat mee mogelijk te maken!

 • De resultaten zijn er! (6/3/2019) by Lesley Cools

  Gisteren hingen de resultaten al uit aan de sporthal, maar vandaag kan je ze ook online terugvinden.

  Proficiat aan alle lopers! Het was een immens warme dag, maar iedereen heeft het beste van zichzelf gegeven. Applausje voor julliezelf!

 • Nieuw! Nieuw! Nieuw! (5/18/2019) by Sanne Van Biesen

  Beste sportievelingen

  Jullie mening is tot bij ons geraakt. We hoorden dat niet iedereen de kasseistrook uit het parcours van de 11km een goed idee vond. We hebben daarom met de organisatie meteen de koppen bij elkaar gestoken en ons parcours een beetje aangepast. Klik hierboven op ‘Praktisch’ en klik door naar ‘Parcours’ om de wijzigingen in het parcours te zien.

  Nu wel tot zondag 2 juni 2019? 😉

 • Het komt alsmaar dichterbij (4/7/2019) by Sanne Van Biesen

  En dat betekent dat we je graag goed op de hoogte houden van alles wat je moet weten.

  • Neem zeker een kijkje op deze website bij de praktische informatie. Je vindt er terug hoe je kan inschrijven, wat de prijs is, welke afstanden we hebben, enzovoort.
  • Zet je op aanwezig op ons Facebookevenement. We posten daar regelmatig belangrijke nieuwtjes. Zo blijf je up-to-date.
  • Wil je reclame maken bij je familie of vrienden? Gebruik dan zeker onze flyer:

  flyer 2019vFINAL_Pagina_1flyer 2019vFINAL_Pagina_2

  Tot binnenkort!